Bel ons op

+32 477 31 01 02

Squid

Squid is de enige raambekleding die op elk raamtype en elke vorm kan worden aangebracht. Het zelfklevende textiel is zowel vocht- als hittebestendig en zorgt ervoor dat je jouw privacy behoudt.

Heb je ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Wil je Squid op een dakraam, een glazen koepel of in jouw veranda plaatsen? Zolang jouw raam van glas is, past Squid er perfect op. Je kan het raamtextiel namelijk op maat bijsnijden. Squid is perfect voor kleine raampjes naast de voordeur, maar ook voor grote ramen en kan met de nodige precisie zonder zichtbare naad op jouw ramen aangebracht worden.

Squid is een transparante stof waardoor je overdag zonder problemen naar buiten kan kijken, maar die de inkijk naar binnen toe sterk belemmert. Met Squid behoud je dus jouw privacy én jouw uitzicht.

Het effect van Squid op jouw raam kan je vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl je wél van het buitenzicht kan genieten. Er zal bovendien altijd voldoende daglicht binnenkomen want Squid reflecteert en adsorbeert voor een stuk het daglicht.

Contacteer ons

Ontdek onze andere diensten